Ștergerea contului

Îți poți șterge contul Nevo oricând, direct din aplicație. Ștergerea este definitivă.

Din aplicație (recomandat)

  1. 1. Deschide aplicația Nevo și mergi la Profil.
  2. 2. Apasă pe Securitate.
  3. 3. Apasă pe Șterge contul și confirmă.

Contul și datele asociate sunt eliminate imediat, fără pași suplimentari.

Prin email

Dacă nu mai ai acces la aplicație, scrie-ne de pe adresa contului tău la support@nevoapp.ro cu subiectul „Ștergere cont”. Procesăm cererea în maximum 30 de zile.

Ce date se șterg

La ștergerea contului eliminăm definitiv:

  • Profilul tău (nume, email, telefon, fotografie)
  • Profilul de specialist (bio, portofoliu, categorii), dacă există
  • Cererile și ofertele tale
  • Mesajele și conversațiile
  • Pozele încărcate (avatar, cereri, mesaje, portofoliu)
  • Documentele de verificare a identității
  • Recenziile scrise și primite, favoritele, recomandările

Ce putem păstra (și de ce)

Din obligații legale (ex. fiscale și contabile), putem păstra o perioadă limitată înregistrările tranzacțiilor / plăților (facturi, sume), în formă strict necesară, conform legislației aplicabile. Acestea nu mai sunt asociate unui cont activ.

Detalii complete în Politica de Confidențialitate.